اگر به دنبال بازگشت طروات و شادبی پوستتان هستید! اگر به دنبال بهترین روش جوانسازی پوست هستید! اگر به دنبال درمان جای جوش و آکنه هستید! اگر به دنبال راهی برای جلوگیری از پیری زودرس پوستتان هستید! اگر به دنبال راهی برای از بین بردن استرچ مارک ها و یا ترک های پوستی که بعد از زایمان یا افزایش و کاهش وزنتان سوهان روحتان شده است هستید! میکرونیدلینگ یکی از روشهای رهایی از تمامی این دغدغه هاست!
میکرونیدلینگ که یکی از روشهای جوانسازی پوست است بیش از 50 سال است که همچنان در علم پزشکی و زیبایی کاربرد دارد. با ما در ادامه این مطلب همراه شوید تا توضیحاتی جامع درباره این روش جوانسازی پوست به شما ارائه دهیم.
قبل از هر چیز به شما توصیه می کنیم در فایل صوتی زیر صحبت های دکتر ایمان روغنی متخصص پوست و مو و شاغل در بیمارستان فوق تخصصی پوست رازی را در ارتباط با میکرونیدلینگ گوش دهید:
اگر نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید
میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ (microneedling) یکی از روش هایی است که برای جوانسازی پوست، افزایش قوام و سفتی پوست، بهبود جای جوش و اسکارها و گاهی اوقات در روشن تر شدن پوست می توان از آن استفاده کرد.
میکرونیدلینگ چگونه انجام میشود؟
دستگاه میکرونیدلینگ از سوزن های بسیار ریز میکرونی تشکیل شده است که سوزن ها وارد پوست بیمار می شود و همزمان در اثر فرو رفتن و بیرون آمدن سوزن ها و حرکت دست پزشک بر روی پوست باعث ایجاد میکرو کانال کوچکی بر روی پوست و همچنین تحریک کلاژن سازی پوست میشود.
از طرفی دیگر میتوان همزمان با تحریک کلاژن سازی از مزوتراپی و یا یک سری داروهایی که باعث روشن تر شدن پوست و سفتی پوست میشوند در حین این عمل استفاده کرد.
میکرونیدلینگ یک روش تخصصی است که حتما باید توسط متخصص پوست و مو انجام شود و سپس براساس نوع پوست روش کار انتخاب می شود، ممکن است برای یک فرد سطحی کار شود و برای شخصی دیگر عمیق تر کار می شود.
اگر پوست مناسبی برای میکرونیدلینگ انتخاب نشود ممکن است باعث افزایش تیرگی، ایجاد لک و بدتر شدن وضعیت پوست بیمار شود.
کاربردهای میکرونیدلینگ
- جوانسازی پوست
- رفع چین و چروک های سطحی پوست
- پیشگیری از پیری زودرس پوست
- درمان جای جوش ها و اسکارها (جای زخم و جراحت، جای آبله مرغان)
- رفع ترک های پوستی یا استرچ مارک ها که بر اثر افزایش و کاهش وزن و یا بارداری و زایمان ایجاد میشود.
- درمان ریزش مو
- ممکن است این میکرونیدلینگ همراه با مزوتروپراپی برای روشن تر شدن پوست استفاده می شود که مزونیدلینگ نام دارد.
لازم به ذکر است که میکرونیدلینگ نیاز به تجربه و تخصص پزشک دارد و چنانچه تشخیص و روش درمانی مناسبی انتخاب نشود، بیمار به غیر از عوارض میکرونیدلینگ هیچ عایدی دریافت نخواهد کرد. بنابراین حتما برای انجام میکرونیدلینگ به بهترین متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
تعداد جلسات میکرونیدلینگ معمولا بین 4 الی 6 جلسه انجام میشود و فواصل انجام آن اصولاً ماهی یک بار است.
مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ
- قبل از انجام میکرونید لینگ حتما پوستتان را با استفاده از پاک کننده های مناسب پوستتان تمیز کنید.
- در صورتی که به دارو یا ماده خاصی حساسیت دارید حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.
- در صورتی قبلاً مشکلات پوستی دیگری داشتید به پزشک خود اطلاع دهید.
- 2 الی 3 هفته قبل از میکرونیدلینگ مصرف هر گونه لایه برداری را قطع کنید.
مراقبتهای بعد از میکرونیدلینگ
به دلیل سوزنهایی که در این روش وارد پوست میشوند، التهاب و کبودی بعد از این عمل امری عادی و طبیعی است و جای هیچگونه نگرانی نیست. اما شما میتوانید برای برطرف کردن هرچه سریعتر التهابات بعد از میکرونیدلینگ اقداماتی را انجام دهید که عبارتند از:
- میوههایی که خاصیت ترمیم کنندگی دارند میل کنید.
- مصرف داروهای ضد التهاب مانند ادویل و بروفن ممنوع است. زیرا این داروها اجازه نمیدهند که روند بهبودی به صورت طبیعی طی شود.
- از فعالیت هایی که موجب تعریق پوستتان میشود پرهیز کنید.
- از دست کاری کردن پوست در روزهای اول پرهیز کنید.
- از محصولاتی که خاصیت اسیدی دارند به هیچ عنوان استفاده نکنید.
- بعد از انجام میکرونیدلینگ، بیمار بهتر است از کرمهای ترمیم کننده استفاده کند.
- بعد از میکرونیدلینگ بیمار باید سعی کند حداقل تا یک الی دو هفته از قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید پرهیز کند.
لازم به ذکر است که؛ بهبودی بعد از انجام میکرونیدلینگ سریع اتفاق می افتد و بیمار خیلی سریع می تواند به محل کار خود بازگردد.
مزایای میکرو نیدلینگ
- تحریک روند کلاژن سازی پوست و کمک به جوانسازی پوست
- بازسازی پوست و از بین بردی جای زخم، اسکار و جای جوش
- کمک به روشن تر شدن پوست
- قابل استفاده در نقاط حساس مانند اطراف چشم، بینی، گردن و…
- پایین بودن هزینه های میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های جوانسازی پوست مانند لیزرها
عوارض میکرونیدلینگ
این روش جوانسازی پوست غیر از تورم و التهاب جزئی بعد از عمل عوارض خاصی ندارد. مگر اینکه در انتخاب پزشک خود دقت نداشته باشید و به متخصصین پوست و مو مراجعه نکنید که ممکن است عوارض زیر را تجربه کنید:
- ایجاد لک های قهوه ای رنگ در پوست یا تیره تر شدن پوست
- تشدید جوش ها
- ایجاد خراش هایی بر روی پوست و یا خونریزی های سطحی که اصولا این دو مورد موقتی هستند بعد از چند روز کاملاً از بین میرود.
- ایجاد لک ها
بنابراین حتما برای انجام میکرونیدلینگ، به متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا ایشان ابتدا پوست شما را معاینه کنند و شرایط پوستتان برای انجام میکرونیدلینگ بررسی کنند. پزشک متخصص گاهی همراه با میکرونیدلینگ از روش های ترکیبی دیگر مانند سابسیژن و لیزرهای مختلف پوست برای نتیجه بهتر استفاده می کند.
بنابر شرایط پوست بیمار، پزشک گاهی تشخیص می دهد به جای میکرونیدلینگ از لیزرهای پیشرفته تری مانند آر اف فرکشنال (آر اف سوزنی) استفاده کند که قطعا نتیجه چنین روش هایی بسیار بهتر از میکرونیدلینگ خواهد بود.
امروزه متاسفانه در سالن های آرایشگاه و اماکن مختلف با قیمت های بسیار پایین میکرونیدلینگ انجام می شود که دستگاه میکرونیدلینگ چنین اماکنی از نوع نامرغوب هستند و سوزن های دستگاه میکرونیدلینگ بدون کیفیت هستند و نکته مهم تر اینکه فرد انجام دهنده تخصص لازم را ندارد.
همچنین در چنین اماکنی به دلیل صرفه جویی در هزینه های خود سوزن های یکبار مصرف را چندین بار استفاده می کنند و به همین دلیل امکان انتقال بیماری هایی که از طریق خون انتقال پیدا می کند بسیار زیاد است و همچنین فرد عوارض بسیار زیادی که اصولا غیرقابل جبران هستند را تجربه می کند.
بنابراین توصیه ما به شما این است که برای انجام کلیه خدماتی که مربوط به سلامتی شما می شود تنها هزینه پایین را معیار قرار ندهید و اولویت شما سلامتیتان باشد.
هزینه میکرونیدلینگ
هزینه میکرونید لنیگ بسته به تعداد جلسات لازم برای درمان، میزان آسیب دیدگی پوست، دستگاه میکرونیدلینگی که استفاده می شود و فردی که قرار است عمل میکرونیدلینگ را انجام دهد متفاوت است. بنابراین برای آگاهی از قیمت میکرونیدلینگ می توانید در جلسات مشاوره از پزشک خود سوال کنید. اما به طور کلی هزینه این روش جوانسازی پوست نسبت به سایر روش ها بسیار پایین تر است.
0 Comments